close menu
Sierpalen

Sierpalen

Sierpalen

Kleed uw stad of dorp sierlijk aan met betonnen sierpalen

Uw stad of dorp extra veilig maken én een unieke touch geven? Bij Agref produceren we al drie generaties lang hoogwaardige, piekfijn afgewerkte betonnen sierpalen op maat. Ons team zorgt voor een uitstekende technische realisatie van uw project en staat voor u klaar vanaf het voorontwerp tot na de oplevering.

Neem een kijkje naar onze realisaties

Sierpalen
Sierpalen

Safety first

Sierpalen, straatpalen of springpalen worden gebruikt om ‘de juiste weg’ aan te geven en een gebied af te bakenen, zoals een park, voetpad, kinderspeelplaats, schoolplein, sportterrein of parkeerruimte. Daarnaast kunnen sierpalen functioneren als anti-rampaal en bijgevolg de voorgevels van woningen beschermen. Zo garanderen ze een optimale veiligheid voor wandelaars, weggebruikers én bewoners.

Sierpalen in alle vormen, kleuren en afwerkingen

Sierpalen hebben echter niet alleen een praktisch nut, maar zijn ook vanuit esthetisch oogpunt een must-have voor elk stedelijk en gemeentelijk gebied. Straatpalen of springpalen in architectonisch beton verfraaien namelijk het stadsbeeld dankzij hun unieke vormen, prachtige kleuren en veelzijdige afwerkingen. Sierbeton is een ontzettend duurzaam, sterk en dankbaar materiaal waarmee u qua uitstraling alle kanten uit kunt. Ga bijvoorbeeld voor een ronde of vierkante vorm, een grijze tint of natuursteen look en een gladde of gezuurde oppervlakteafwerking. Uiteraard begeleidt ons team u om de juiste keuzes te maken in functie van de doelen die u nastreeft.

Benieuwd naar onze andere betonproducten?

Bij Agref produceren we naast betonnen sierpalen ook betonnen zitbanken en bloembakken om van uw stad of dorp een gezellige en aangename plek te maken. Daarnaast behoort de productie van betonnen sierelementen tot onze specialisatie. Denk maar aan betonnen balkons, trappen, omkaderingselementen en gevelelementen.

Betonnen sierpalen op maat bestellen?

Als puntje bij paaltje komt, is Agref dé betonspecialist die u zoekt. We zijn alvast nieuwsgierig om meer te horen over uw project.