close menu
Dorpels

Dorpels

Dorpels

Betonnen dorpels op maat die grenzen aan de perfectie

Op zoek naar een dorpel met de look van natuursteen en de voordelen van beton? Agref produceert betonnen dorpels op maat die er niet alleen grenzeloos mooi uitzien, maar ook enorm duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons ijzersterk vakmanschap én onze fascinatie voor sierbeton beloven we steeds een subliem eindresultaat.

Dorpels
Dorpels

De basis van elk raam- en deurkader

Raam- en deurdorpels lijken misschien slechts kleine details, maar niets is minder waar. Een dorpel bevindt zich aan de onderzijde van een raam of deur en beschermt het metselwerk van uw pand tegen o.a. neerslag, tocht en vervuiling. Daarnaast kan een raamdorpel ook perfect functioneren als vensterbank.

Omring uw ramen en deuren met schoonheid

Laat u uw dorpel in architectonisch beton vervaardigen? Dan vormt dit omkaderingselement naast een praktische oplossing ook een streling voor het oog. Sierbeton is beschikbaar in een ruime waaier van tinten, schakeringen en oppervlaktetexturen waardoor uw betonnen dorpel moeiteloos de uitstraling van blauwe steen, graniet of witte steen nabootst. Architectonisch beton is daarnaast onverslijtbaar, brandvast, weer- en waterbestendig.

Uw raam- en deuropeningen tot in de puntjes afwerken?

Het ideale raam- of deurkader bestaat uit een betonnen dorpel onder uw raam of deur, een betonnen linteel boven uw raam of deur en twee rechtopstaande staanders aan de zijkanten. Door alle omkaderingselementen te laten produceren in architectonisch beton, bekomt u een knap, harmonieus en elegant geheel. Nog een stapje verder gaan om uw gevel te laten schitteren? Kies dan ook voor betonnen gevelplinten, kroonlijsten, gevelbanden, gevelpanelen, kolommen of dekstenen.

Laat u inspireren door onze realisaties

Hoogwaardige betonnen dorpels op maat bestellen?

Kom gerust bij ons over de vloer en vertel ons over uw plannen. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!