close menu
Gevelpanelen en gevelbanden

Gevelpanelen en gevelbanden

Gevelpanelen en gevelbanden

Betonnen gevelpanelen en –banden voor een gracieuze gevel

Betonspecialist Agref produceert sinds jaar en dag betonnen gevelpanelen en gevelbanden om uw gevel magnifiek af te werken. Vanaf het voorontwerp tot na de uitvoering staat ons team voor u klaar met deskundig advies en technische ondersteuning. Zo bent u zeker van een uniek, klassevol en hoogkwalitatief resultaat.

Ontdek meer over onze aanpak

Gevelpanelen en gevelbanden
Gevelpanelen en gevelbanden

Breng leven in uw gevel met gevelpanelen en gevelbanden

Gevelpanelen of gevelplaten zijn grote wanden die bevestigd worden aan uw volledige gevel of een deel ervan. Gevelbanden, spekbanden of speklagen zijn horizontale, al dan niet constructieve versieringen die visuele variatie creëren in uw gevel. Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt steeds meer gekozen voor prefab gevelplaten en –banden en dat is maar logisch ook: ze versterken en versieren uw gevel, zijn dun en licht én sneller te monteren. Door te kiezen voor betonnen gevelpanelen en speklagen kunt u zelfs rekenen op heel wat extra voordelen.

Verfraai uw buitenmuren met architectonisch beton

Hoe uw betonnen gevelpanelen en spekbanden er precies uitzien qua kleur, vorm en oppervlakteafwerking? That’s entirely up to you. Of u nu houdt van donkere of lichte kleuren, de uitstraling van natuursteen of een gladde, gezuurde of gewassen afwerking, met de look van uw betonnen gevelpanelen en –banden kunnen we letterlijk alle kanten uit. Zo kunt u à volonté eigenheid en expressie geven aan uw betonnen gevel. Gevelpanelen en –banden in architectonisch beton zijn echter niet enkel een lust voor het oog, maar zijn ook uitzonderlijk duurzaam, slijtvast, brandvast, wind- en weerbestendig.

Uw gevel omtoveren tot een meesterwerk?

Kiezen voor architectonisch beton is just the way to do it. Ons team kan uw volledige gevelbekleding in beton vervaardigen en zo uw woning omringen met een knap, betonnen decor. Denk maar aan betonnen gevelplinten, kroonlijsten, kolommen of dekstenen. Daarnaast kunnen we o.a. ook betonnen balkons en terrassen, luifels, lintelen, dorpels of trappen op maat produceren om uw woning of appartementsgebouw de gewenste touch te geven.

Ontdek onze realisaties

Op zoek naar betonnen gevelpanelen en –banden op maat?

Onze ervaren betonspecialisten zorgen voor een piekfijne technische realisatie van uw ontwerp.