close menu
Lintelen

Lintelen

Lintelen

Elegante betonnen lintelen van de bovenste plank

Uw raam- of deuropeningen bovenaan afwerken met een prefab betonnen linteel? Betonspecialist Agref in Wetteren produceert ruim 75 jaar lateien in architectonisch beton, met de grootste zorg en volledig op maat van uw wensen. Zo creëren we telkens authentieke omkaderingselementen die esthetiek en duurzaamheid moeiteloos combineren.

Bekijk onze realisaties

Lintelen
Lintelen

Werk uw raamopeningen gracieus af met lintelen

Een linteel of latei is een draagbalk die het metselwerk boven een raam- of deuropening ondersteunt en opvangt. Maar lateien hebben niet louter een praktisch nut. Kiest u voor een linteel of latei in architectonisch beton? Dan heeft uw woning of appartementsgebouw er een unieke eyecatcher bij.

Functionality meets beauty

Met een betonnen linteel of latei kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en alle kanten uitgaan qua vorm, kleur en oppervlaktetextuur. Of u nu houdt van een natuursteen look of een gladde, gezuurde of gewassen afwerking, architectonisch beton doet alle deuren open. Daarnaast is sierbeton bijzonder duurzaam, oersterk, brandvast, water- en winddicht en makkelijk te reinigen.

Ontdek alle troeven van sierbeton

Uw ramen en deuren volledig omkaderen?

Naast een prefab betonnen linteel of betonlatei kunt u uw raam- of deuropening ook sierlijk afwerken met een betonnen dorpel aan de onderkant en betonnen staanders aan de zijkanten. Deze omkaderingselementen zetten uw ramen en deuren niet enkel mooi in de verf, maar bieden uw woning ook optimale bescherming tegen o.a. neerslag en tocht.

Betonnen linteel op maat bestellen?

Geef ons gerust een seintje en leg uw plannen op tafel. Dan leggen we u alle opties haarfijn uit.