close menu
Kolommen

Kolommen

Kolommen

Betonnen kolommen: de elegante steunpilaren van uw pand

Uw balkon, (inkom)luifel of poort stabiliseren en tegelijkertijd verfraaien? Bij de betonnen kolommen, balken en zuilen van Agref gaan functionaliteit en elegantie hand in hand. Al meer dan 75 jaar kent ons vakmanschap geen grenzen en kent onze fascinatie voor sierbeton geen limiet. U kunt daarom steeds rekenen op een prachtig eindresultaat dat jarenlang zijn vruchten afwerpt.

Laat u overtuigen door onze realisaties

Kolommen
Kolommen

Stabiliteit, duurzaamheid en esthetiek in één

Prefab betonnen kolommen, balken en pilaren vervullen allereerst een belangrijke dragende functie. Het zijn draagstructuren die de stabiliteit van uw pand in grote mate verhogen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld geïnstalleerd worden om muren, (inkom)luifels, balkons en terrassen te ondersteunen of om poorten en hekkens te verankeren. Daarnaast zijn het sierlijke blikvangers die extra cachet geven aan uw woning of appartementsgebouw. Zeker omdat u vollédig zelf kiest wat de uitstraling van uw betonnen balken wordt.

De look van uw betonnen kolommen? Your wish is our command

Architectonisch beton of sierbeton is een bijzonder dankbaar materiaal. Het is niet alleen duurzaam, onverslijtbaar, brandvast, onderhoudsvriendelijk en bestand tegen weer en wind, maar ook immens veelzijdig. U kunt namelijk de kleur, vorm en oppervlakteafwerking kiezen die het best bij uw bouwproject past.

Laat de tint van uw betonnen kolommen matchen of net contrasteren met de kleur van uw gevelsteen voor een echt wow-effect. Of laat uw betonbalken vervaardigen in de kleuren van blauwe of witte steen. Het voordeel? Uw kolommen en pilaren hebben de uitstraling van natuursteen, maar de pluspunten van prefab beton.

Graag een betonnen kolom met kop en voet of met profilering? Wenst u een ronde of vierkante betonnen pilaar? Laat uw creativiteit de vrije loop.

Bij Agref bieden we prefab betonnen kolommen aan in tal van oppervlakteafwerkingen, zoals glad, gezuurd, gewassen, gezandstraald, gepolijst en geborsteld beton. Zo kunt u uw betonnen balken, zuilen en pilaren echt een unieke en gepersonaliseerde toets geven.

Ontdek alle troeven van sierbeton

Maak een ultieme eyecatcher van uw gevel

Wilt u ‘harmonie’ aan het rijtje met voordelen toevoegen? Kies dan voor een volledige betonnen look en laat ook uw balkons, luifels, gevelplinten, gevelpanelen, gevelbanden, kroonlijsten, dorpels of trappen in architectonisch beton vervaardigen.

Betonnen kolommen op maat bestellen?

Bij Agref blijven we doorwerken aan uw betonnen sierelementen tot de puntjes op de i staan.