close menu
Bloembakken

Bloembakken

Bloembakken

Betonnen bloembakken om de stad op te fleuren

Uw gemeente opvrolijken met kleurrijke bloemen en stijlvolle plantenbakken? Kleed het straatbeeld prachtig aan met de hoogwaardige betonnen bloembakken van Agref. Ons team produceert deze eyecatchers voor de volle 100% op maat en onderwerpt ze nadien aan strenge kwaliteitscontroles. Zo garanderen we een resultaat waarvan u jarenlang de vruchten plukt.

Laat u inspireren door onze realisaties

Bloembakken
Bloembakken

Zet uw stad of dorp in de bloemetjes

Bloembakken geven straten, pleinen en parken een frisse, fleurige en fenomenale uitstraling. Zo worden het plekken waar bewoners en toeristen graag vertoeven of komen wandelen. Want, wie houdt er nu niet van een heerlijk geurende en bontgekleurde bloemenpracht? Een groene woon- en leefomgeving is echter niet alleen een lust voor het oog, maar brengt nog heel wat andere voordelen met zich mee:

  • verbetering van het milieu
  • verbetering van de leefbaarheid
  • vermindering van luchtvervuiling
  • demping van geluidshinder
  • positief effect op de gezondheid
  • positief effect op sociale verbindingen

Bepaal volledig zelf de look van uw betonnen bloembakken

That’s right, architectonisch beton geeft uw creatieve ideeën vrij spel. Ons team produceert namelijk betonnen bloembakken in álle vormen, maten, kleuren en oppervlakteafwerkingen. Of u nu een ronde of vierkante, kleine of grote, lichte of donkere, gladde of gezuurde betonnen plantenbak verkiest. Is de keuze te groot? Geen probleem, onze specialisten vertellen u in geuren en kleuren welke mogelijkheden er zijn en welke opties best aansluiten bij uw doeleinden.

Daarnaast zijn betonnen bloembakken, bloempotten en plantenbakken enorm robuust en zelfs duurzamer dan natuursteen. Ze kennen een bijzonder lange levensduur en trotseren moeiteloos alle weersomstandigheden.

Benieuwd naar ons ander betonnen straatmeubilair?

Dankzij onze betonnen bloembakken vult u uw stad of dorp snel en efficiënt met 50 tinten groen. Maar ook met onze betonnen sierpalen en zitbanken tovert u publieke ruimtes om tot aangename en rustgevende zen-spots.

Investeer in een groene gemeente

Interesse in onze betonnen bloembakken op maat? Contacteer ons team voor een deskundig adviesgesprek en een piekfijne technische uitvoering van uw ontwerp.