close menu
Over ons

Over ons

Over ons

Agref, dé trendsetter op vlak van sierbeton

Bij Agref in Wetteren produceren we ruim drie kwarteeuwen lang top-notch, naadloos afgewerkte betonnen sierelementen en stadsmeubilair. Hoe we dat steeds opnieuw voor elkaar krijgen? Al onze betonexperten doen hun vak met hart, ziel én de grootste precisie. In ons familiebedrijf wordt de passie voor sierbeton tenslotte van generatie op generatie doorgegeven.

Meer weten over sierbeton?

Ruim 75 jaar in de ban van architectonisch beton

Agref is een rasecht, authentiek familiebedrijf. Dat blijkt alleen al uit onze bedrijfsnaam ‘Agref’ die hint naar de namen van oprichter Roger en zijn broers: Albéric, Gomaar, Roger, Eugène en Frans. Wat na de Tweede Wereldoorlog begon als een handel in bouwmaterialen groeide al snel uit tot een productiebedrijf gespecialiseerd in predallen, betontegels en kleine betonproducten.

Vanaf de jaren 60 spitsten we ons volledig toe op onze ware missie: gebouwen, steden en dorpen een unieke uitstraling geven aan de hand van klassevolle sierelementen en straatmeubilair in sierbeton. Ook sierstukken kunnen we volledig op maat produceren.

Over ons

Geef samen met Agref vorm aan uw dromen

Een betonproduct op maat in sierbeton dat feilloos is afgewerkt, prachtig oogt en aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Dat is waar we voor staan én voor gaan bij Agref. Daarom besteden we veel aandacht aan elk stadium van uw project, vanaf de voorbereidende fase tot de nazorg.

We denken vooraf steeds actief mee over de functie en duurzaamheid van uw eindproduct. Ons studie- en tekenbureel analyseert uw technische ontwerp op vlak van haalbaarheid en stabiliteit, anticipeert op bouwtechnische problemen, biedt deskundig advies op maat en stuurt uw ontwerp bij waar nodig.

We zetten uw creatieve ideeën deskundig om in de praktijk en produceren uw betonnen blikvanger piekfijn in onze eigen fabriek. We blijven doorwerken tot uw product de perfectie benadert.

We voeren een doorgedreven kwaliteitscontrole uit zodat uw product in sierbeton voldoet aan de gestelde normen en eisen.

Onze eigen vervoerdienst levert uw prefab betonnen product op de juiste locatie binnen de afgesproken termijn.

Samen aan de slag gaan om uw plannen te realiseren?

Laten we even samenzitten om alle opties te overlopen! Dankzij ons vakmanschap en oog voor detail garanderen we een magnifiek eindresultaat.