close menu
Balkons en terrassen

Balkons en terrassen

Balkons en terrassen

Tijdloze betonnen terrassen en balkons van het hoogste niveau

Uw pand naar een hoger niveau tillen met een betonnen terras op maat? Agref is sinds jaar en dag gespecialiseerd in de productie van prefab sierelementen en stadsmeubilair in architectonisch beton. Uw creatieve input, onze uitvoerige expertise én de ongeziene veelzijdigheid van sierbeton maken elke realisatie uniek.

Laat u inspireren door onze realisaties

Balkons en terrassen

Architectonisch beton voor een buitengewoon balkon

Prefab terrassen en balkons zitten de laatste jaren in de lift. Sierbeton biedt namelijk een absolute esthetische en architecturale meerwaarde. Dankzij de onbeperkte afwerkingsmogelijkheden op vlak van vorm, kleur en oppervlaktetextuur creëren we steeds de gewenste look-and-feel voor uw betonnen terras. Bent u fan van glad, gezuurd, gewassen, gegritstraald of gepolijst beton? Verkiest u de uitstraling van een blauwsteen of composiet terras? Alles kan en alles mag. Bovendien werken we uw balkon steeds nauwgezet af met een natuurlijke antisliplaag om een optimale veiligheid te garanderen.

Andere voordelen van een betonnen terras of balkon

Een prefab betonterras ziet er niet alleen wondermooi uit, maar kent ook uitstekende technische, praktische en bouwfysische eigenschappen:

  • oneindig veel creatieve mogelijkheden
  • duurzamer dan natuursteen
  • optimaal bestand tegen weer en wind
  • bijzonder sterk, schokvast en brandvast
  • makkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger
  • onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling

Wilt u het plaatje compleet maken?

Het is een uitstekend idee om uw betonnen terras of balkon af te werken met een betonnen borstwering of terrasoverkapping om een uniek, harmonieus en waardevol geheel te creëren. Een betonnen balustrade omkadert uw balkon namelijk prachtig en verhoogt tegelijkertijd de veiligheid. Een betonnen luifel, anderzijds, geldt als de ultieme de finishing touch voor uw balkon én als de ideale zonwering.

Bestel een hoogwaardig betonnen terras op maat

We vullen uw plannen graag aan met onze creativiteit en technische knowhow.