close menu
Luifels

Luifels

Luifels

Karaktervolle betonnen luifels die al uw wensen dekken

Uw terras, balkon of portiek prachtig afwerken met een betonnen luifel? Bij Agref bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige terrasoverkappingen in sierbeton. Ruim drie kwarteeuwen heeft ons familiebedrijf de smaak te pakken voor architectonisch beton en al even lang produceren we betonproducten met de grootste zorg en precisie.

Luifels
Luifels

Elke dag opnieuw zalig buiten vertoeven

Een afdak of overkapping boven uw terras, balkon, voordeur, tuinhuis, fietsenstalling, zwembad of jacuzzi is geen overbodige luxe. Zo beschermt het u o.a. tegen wind, regen en ander guur weer. Daarnaast geldt een luifel als de ideale zonwering, waardoor u in de zomermaanden gerust van een drankje kunt nippen op uw terras in de schaduw. Een (terras)overkapping zorgt er met andere woorden voor dat u het hele jaar door ten volle kan genieten van uw tuin of terras, in welke weersomstandigheden dan ook.

Betonnen luifels om uw pand op te luisteren

Kiest u voor een betonnen luifel? Dan maakt u een verstandige en toekomstgerichte keuze. Een terrasoverkapping in architectonisch beton is namelijk onverslijtbaar, brandvast, weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en zelfs duurzamer dan natuursteen. En wat met de vorm, kleur en oppervlakteafwerking van uw betonnen luifel? You’re the boss. De creatieve mogelijkheden van architectonisch beton zijn oneindig. Of u nu een afdak boven uw terras, tuin of voordeur wilt met een gepolijste afwerking of een natuursteen look, alles is mogelijk.

Ontdek de voordelen van sierbeton

De finishing touch voor uw woning

Een betonnen luifel is één ding, maar voor een magnifiek resultaat kunt u ook andere elementen van uw woning laten vervaardigen in sierbeton. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonnen terras of balkon met een bijhorende betonnen borstwering. Of maak uw pand echt af met lintelen, dorpels, gevelplinten, kroonlijsten, gevelpanelen en –banden in architectonisch beton.

Neem een kijkje naar onze realisaties

Geef uw gevel een upgrade met een betonnen luifel

Schakel betonspecialist Agref in voor een piekfijne realisatie van uw betonnen terrasoverkapping.