close menu
Trappen

Trappen

Trappen

Til uw pand een trapje hoger met onze prefab betontrappen

Op zoek naar het juiste materiaal voor uw trap op maat? Met prefab betontrappen kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid, stevigheid en schoonheid. Het Agref team giet uw sierbetonnen traptreden 100% op maat en voegt deze nadien samen tot een uniek, samenhangend geheel dat u zelf kan installeren.

Meer weten over Agref?

Trappen
Trappen

Unieke combinatie van degelijkheid en elegantie

Prefab betontrappen zijn hip en trending, zowel in woningen en appartementsblokken als in bedrijfspanden en openbare gebouwen. En dat hoeft niet te verbazen: een trap in architectonisch beton is oersterk, weerbestendig, vuurbestendig, vormvast en ongevoelig voor krassen of slijtage. Dit zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan, zonder veel onderhoud. Daarnaast bespaart u met prefab betontrappen heel wat tijd. We leveren de betonnen trap op maat in één stuk, zodat hij efficiënt geplaatst kan worden op de werf.

Een exclusieve look, op maat van uw wensen

Dacht u alle voordelen van prefab betontrappen gelezen te hebben? Architectonisch beton is niet alleen een bijzonder solide materiaal, maar heeft ook een tijdloze en unieke uitstraling. Dankzij de ruime waaier aan vormen, kleuren en oppervlakteafwerkingen kunt u namelijk elk bouwwerk een eigen identiteit én architecturale meerwaarde geven.

Vorm

Ons team produceert voor u betonnen trappen in allerlei vormen en soorten: rechte trappen, draaitrappen, spiraaltrappen, bordestrappen, zwevende trappen, trappen met kwartslag etc.

Kleur

Betonnen trappen zijn beschikbaar in een quasi oneindig kleurenspectrum. Hierdoor kunt u een match of net een contrast creëren met de andere elementen in uw in- of exterieur. Daarnaast kunnen we uw betonnen trap ook in de tinten van blauwe of witte steen vervaardigen. Zo geniet u van de look van natuursteen, zonder het prijskaartje en de nadelen ervan te ervaren.

Oppervlakteafwerking

Houdt u van een glanzende, moderne betonnen trap of eerder van een ruwere, authentieke betonnen trap? Afhankelijk van de uitstraling die u beoogt, kunt u kiezen voor een gladde, gezuurde, gewassen, gegritstraalde, gepolijste, geborstelde, structureel bekiste of gerolde afwerking. Het is ook aangewezen om de prefab betontrappen te laten afwerken met een antisliplaag.

Ook zo’n fan van architectonisch beton?

Dan hebben we goed nieuws! Bij Agref zijn we namelijk gespecialiseerd in de productie van uiteenlopende sierelementen. Denk maar aan betonnen balkons, luifels, dorpels, lintelen, gevelplinten, kroonlijsten, kolommen, dekstenen, gevelpanelen en gevelbanden. Ook de productie van betonnen stadsmeubilair, zoals sierpalen, zitbanken of bloembakken, nemen we graag voor onze rekening.

Laat u inspireren door onze realisaties

Bestel buitengewone prefab betontrappen op maat

Vertel ons gerust hoe uw trap in architectonisch beton eruit moet zien. Dan zorgt ons team voor een piekfijne technische realisatie van A tot Z.