close menu
Gevelplinten

Gevelplinten

Gevelplinten

Betonnen plinten als versterking én versiering van uw gevel

De gevel van uw pand mooi afwerken met betonnen plinten? Schakel betonspecialist Agref in voor de productie van betonnen gevelplinten van de hoogste kwaliteit, perfect op maat van uw wensen. Met onze 75 jaar lange ervaring, ons oog voor detail en onze passie voor architectonisch beton toveren we elk bouwproject om tot een succes.

Ontdek onze realisaties

Gevelplinten
Gevelplinten

Waarom kiezen voor gevelplinten?

Gevelplinten zijn zowel ‘beschuttende jasjes’ als steunpilaren voor uw gevel. Ze beschermen uw gebouw namelijk tegen opspattend vocht en vuil, ondersteunen uw metselwerk of gevelpanelen en vervullen daarmee ook een bouwkundige functie. Daarnaast vormen gevelplinten een sierlijke en elegante omlijsting voor uw gebouw. En dat is al zéker het geval wanneer u opteert voor betonnen plinten.

Omring uw pand met een knappe, betonnen strik

De voordelen van prefab betonnen plinten zijn legio. Ze zijn niet alleen bijzonder duurzaam, robuust, schokvast, onderhoudsvriendelijk, brandvast en weerbestendig, maar ze gelden ook als een sublieme eyecatcher. Doordat u volledig zelf kunt kiezen welke vorm, kleur en oppervlakteafwerking de betonnen gevelplinten krijgen, kunt u uw gevel een volledig gepersonaliseerde look geven. Bent u fan van een gladde, gezuurde of gewassen afwerking? Wenst u een tint die matcht of contrasteert met uw gevelsteen? Of ziet u liever een gevelplint met de kleuren van blauwe of witte steen? Ons team begeleidt u graag doorheen alle mogelijke keuzes.

Meer over architectonisch beton

Maak een meesterwerk van uw gevel

De buitenmuren van uw pand zijn het visitekaartje van uw bouwproject, dus het is van groot belang dat die er verzorgd en mooi uitzien. Hoe u dat bekomt? Naast betonnen gevelplinten, kunt u kiezen voor betonnen kroonlijsten, gevelpanelen, gevelbanden, kolommen en dekstenen. Met een volledige betonnen gevelbekleding wordt uw pand gegarandeerd een plaatje! Nog een stapje verder gaan? Hul bijvoorbeeld ook uw balkons, terrassen, luifels, lintelen en dorpels in sierbeton.

Betonnen plinten op maat laten produceren?

Agref zorgt voor een vlekkeloze technische realisatie van uw bouwplannen en laat uw gevel stralen als nooit tevoren.