close menu
Kroonlijsten

Kroonlijsten

Kroonlijsten

Hoogwaardige betonnen dakranden en kroonlijsten op maat

Op zoek naar een exclusieve en betaalbare kroonlijst om uw gevel te beschermen én mooi af te werken? Agref produceert betonnen dakranden volgens uw wensen en stijlvoorkeuren. Al drie generaties lang, met oog voor detail, een neus voor esthetiek en een hart voor architectonisch beton.

Maak kennis met Agref

Kroonlijsten
Kroonlijsten

Royale kroonlijsten voor uw dak, raam of portiek

Kroonlijsten zijn horizontale, vooruitspringende, al dan niet geprofileerde sierlijsten die tegen uw dakrand of boven uw raam of portiek geplaatst worden. Ze vangen het regenwater op, beschermen uw metselwerk of gevelpanelen en zorgen voor een elegante overgang tussen dak en gevel. Kroonlijsten springen er echter niet alleen letterlijk uit, maar ook figuurlijk. Het zijn absolute blikvangers die uw bouwproject stijlvol aankleden en naar een hoger niveau tillen.

Betonnen kroonlijsten: de kronen op uw werk

De keuze voor architectonisch beton opent oneindig veel deuren op vlak van vorm, kleur en oppervlakteafwerking. Wilt u een L-vormige, geprofileerde of vertande betonnen dakrand? Verkiest u een gladde, gezuurde of gewassen afwerking voor de kroonlijst aan uw dak, raam of portiek? Houdt u van de schakeringen van blauwe of witte steen? The sky is the limit.

Maar dat is lang niet alles. Betonnen dakranden en kroonlijsten zijn ijzersterk, brandvast en trotseren moeiteloos weer en wind, waardoor ze jarenlang meegaan. Bovendien reinigt u ze gemakkelijk met een hogedrukreiniger, zonder schade te berokkenen. Want verdicht architectonisch beton is onverslijtbaar.

Een prachtige façade in al haar facetten

Dát creëert u door ook andere gevelelementen in sierbeton te laten produceren. Denk maar aan betonnen gevelplinten, gevelpanelen, gevelbanden, kolommen of dekstenen. Zo bekomt u een knap, harmonieus geheel dat rust en klasse uitstraalt. Daarnaast kunt u kiezen voor betonnen balkons, luifels of dorpels om het plaatje echt af te maken.

Bekijk onze realisaties

Uw pand afwerken met een betonnen kroonlijst?

Wij bekijken graag samen uw technische ontwerp en gaan met vol enthousiasme aan de slag met de realisatie ervan.