Boomroosters en -beugels beschermen het groen in de stad

Wortels zijn van vitaal belang voor bomen, net zoals het hart voor de mens. Boomroosters en -beugels beschermen bomen in de stad, én creëren ideale groeiomstandigheden. Want de bewatering wordt kinderspel, dankzij de toegang via de hoeken van de boomroosters. Extra voordeel? Agref rust zijn boomroosters uit met een gepatenteerd zwaar-, midden-, of lichtgewichtkader. Kies uit boomroosters in sierbeton of gietijzer. En voeg eventueel boombeugels en boomkorven toe.

Ijzersterke boomroosters in gietijzer en staal

Kies voor boomroosters in onbreekbaar gietijzer, met een diameter van 120, 150 of 180 cm., in een zwaar-, midden- of lichtgewichtuitvoering. Want hoewel deze boomroosters dunner zijn, zijn ze veel sterker dan klassieke, grijze, gietijzeren boomroosters. De kaders en korven zijn gemaakt uit staal. Extra voordeel? Uw klant personaliseert de ronde deksels op elke hoek – de toegangen tot het bewateringssysteem – met zijn logo. Of vervangt ze door paaltjes of lichtpunten.

Boomroosters in sierbeton voor gezonde bomen

Boomroosters in sierbeton garanderen een optimale ventilatie en natuurlijke bewatering. Bovendien integreert u ze vlot in elke tegelvloer. Want met de losse modules, maakt u vierkante, rechthoekige of cirkelvormen. Elk module heeft een aantal openingen, die uw klant kan opvullen met aarde, kiezel of een decoratieve opvulling in een contrastkleur.

Ontdek de Procity-boomroosters, boomkorven en boombeugels

De Procity-boomkorven bestaan uit verticale haarspeldbogen die bovenaan wijder uitlopen en een lus maken. Ze zijn verbonden door drie ringen van plaatstaal en bouten. De Procity-boomroosters zijn gemaakt uit massief, gebogen en gelast staal. Agref monteert eventueel deze boomroosters op zijn gepatenteerde kaders. De Procity-boombeugels beschermen bomen tegen voertuigen en ander stadsmeubilair tegen grijpgrage handen.

Neem nu contact op met Agref in Wetteren voor meer info.

Meer over architectonisch beton?

Maak nu een vrijblijvende afspraak en leg uw plannen op tafel.
Of bekijk de foto's van enkele van onze realisaties.