Afvalhouders in alle vormen en maten

De juiste afvalhouders kiezen is cruciaal. Hou daarbij rekening met de capaciteit, functie, en het gewenste volume. Kies uit afvalhouders van 40 tot 300 liter, in staal, gietijzer, hout of sierbeton. En selecteer het ontwerp dat naadloos in de omgeving verdwijnt. Extra troeven? Onze afvalhouders zijn bestand tegen vandalisme en brand. En blinken uit in duurzaamheid.

Afvalhouders in sierbeton

De populairste afvalhouders zijn gemaakt uit sierbeton – zowel glad als gewassen. Want die beschadigen vandalen moeilijk. Uw klant reinigt ze bovendien gemakkelijk met een hogedrukreiniger. En hij maakt deze afvalhouders vlot leeg via het luik onderaan. Hun bonus? De geplastificeerde mand – die u kunt beveiligen met een ketting – en de optionele deksels in GRP of roestvrij staan, eventueel voorzien van het logo.

Afvalhouders in hout of in een combinatie van hout-metaal

Toledo-afvalhouders zijn gemaakt uit emery- en apelihardhout, en zijn gemonteerd in een stalen frame. Het design versmelt prachtig met ander stadsmeubilair in hout, zoals zitbanken en bloembakken. Uw klant krijgt de Toledo-afvalhouders inclusief de gegalvaniseerde stalen afvalmand – onderaan voorzien van gaten voor waterafvoer.

Afvalhouders in staal/gietijzer/rvs

Duurzaamheid troef bij afvalhouders in staal of gietijzer – dankzij de poedercoating verkrijgbaar in een brede waaier van RAL-kleuren. Want deze afvalhouders zijn oerdegelijk, en bestand tegen brand en vandalisme. Bovendien krijgt uw klant ook alle bevestigingselementen – eventueel met speciale extensies voor bevestiging in de grond. Kiest uw klant voor afvalhouders met een deuropening? Dan ontvangt hij ook het bijbehorende slot.

U merkt dat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Contacteer Agref in Wetteren vrijblijvend en wij geven graag meer informatie over ons producten en diensten.

Meer over architectonisch beton?

Maak nu een vrijblijvende afspraak en leg uw plannen op tafel.
Of bekijk de foto's van enkele van onze realisaties.