Agref is de architectonisch betonspecialist in België

Van Vlaanderen tot Wallonië, en zelfs buiten onze landsgrenzen, bouwt Agref in Wetteren aan de fundamenten van uw bouwprojecten, en de aankleding van steden en gemeenten. Hoe? Met ingenieuze sierelementen én duurzaam stadsmeubilair in architectonisch beton. De voordelen? Het ziet eruit als natuurlijke blauwe steen, witte steen of kleur naar keuze, maar gaat veel langer mee, omdat het optimaal bestand is tegen weer en wind. Bovendien reinigt u het gemakkelijk.

Agref: drie generaties ervaring sinds 1945


Al bijna zeventig jaar is Agref in Wetteren de architectonisch betonspecialist. Drie generaties ervaring die u ziet én voelt. In het deskundige advies en de piekfijne technische realisatie van uw ontwerp. Wat in 1945 dus begon als de droom van de vijf broers De Witte, groeide door de jaren heen uit tot een toonaangevend bedrijf, met ijzersterke referenties.

Agref – veertig man sterk


Uw garantie op ijzersterk vakmanschap? Onze ploeg ervaren experts, allemaal geboren met een blok architectonisch beton in de maag. Zij analyseren uw bouwplannen op technisch vlak, zodat het eindresultaat mooi oogt én optimaal functioneert. Vergeet dus insijpelend vocht of andere bouwkundige problemen!

Contacteer Agref in Wetteren voor bijkomende informatie. Wij verzorgen uw project van A tot Z.

Meer over architectonisch beton?

Maak nu een vrijblijvende afspraak en leg uw plannen op tafel.
Of bekijk de foto's van enkele van onze realisaties.